Κοϊτά: «Ελπίζω του χρόνου να πετύχουμε και κάτι παραπάνω»!

Ο MVP της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό μίλησε για τον πρώτο τίτλο που κατέκτησε με την Ένωση.

O Αμπουμπακαρί Κοϊτά αναδείχθηκε COSMOTE TELEΚOM MVP της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (1-1), μέσα από την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber.

O ακραίος επιθετικός της ομάδας μας πραγματοποίησε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση και πέτυχε άλλο ένα πανέμορφο γκολ, με το οποίο η ΑΕΚ έφτασε στην ισοφάριση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κοϊτά μίλησε στην κάμερα του AEK TV για το βραβείο του, για το συναίσθημα του να κατακτά το πρώτο του Πρωτάθλημα, αλλά και για τη.. δίψα που δημιουργεί αυτή η επιτυχία εν όψει της συνέχειας.

- Advertisement -

Νίκος Ψημμένος
Νίκος Ψημμένος
Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -