Όλα όσα δήλωσε ο Κίνο Κολόμ μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα Πάτρας
Η ΑΕΚπήρε μια σημαντική νίκη με (77-75) επί του Απόλλωνα Πάτρας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων με τον Κίνο Κολόμ να δηλώνει μετά το ματς πως η ομάδα έχει χαρακτήρα και είναι συνηθισμένο να έχει απουσίες η ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε ότι με τις επιστροφές των απόντων, η Βασίλισσα μπορεί να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κίνο Κολόμ στην κάμερα της ΕΡΤ:
Για το ματς: «Είχαμε το παιχνίδι δικό μας αλλά στα τελευταία 3 λεπτά δεν παίξαμε πολύ καλά και έκανα κι εγώ ένα λάθος. Ήταν σημαντική η νίκη μετά τη διακοπή και περιμένουμε με τις επιστροφές να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια».
Για τις απουσίες: «Δείξαμε χαρακτήρα. Είναι κάτι συνηθισμένο για εμάς οι απουσίες. Κάνουμε προπόνηση 4 εναντίον 4 και 3 εναντίον 3. Είναι δύσκολο για εμάς».
Για την προσωπική του απόδοση: «Δεν ήταν εξαιρετική η απόδοσή μου σήμερα. Μάλιστα στο τέλος έχασα κάποια σουτ που θα μας έκαναν τη ζωή πιο εύκολη, αλλά βοήθησε όλη η ομάδα».
Για τον στόχο της ομάδας: «Με τις επιστροφές και την προσθήκη του Λάνγκφορντ μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τα ημιτελικά και εκεί να παλέψουμε με τις μεγάλες ομάδες».

