Αρχική / AEKPASSION / Κοντά στην αποχώρηση από την ΑΕΚ ο Μπόγρης!

Κοντά στην αποχώρηση από την ΑΕΚ ο Μπόγρης!

Ο Έλληνας σέντερ αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τη Βασίλισσα αφού φαίνεται να μην υπολογίζεται από τον Στέφανο Δέδα.

Ο Γιώργος Μπόγρης δε χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό από τον προπονητή του στα δύο τελευταία παιχνίδια με Απόλλωνα Πάτρας και Τρεβίζο, με τον Στέφανο Δέδα να αποδίδει το γεγονός σε λόγους τακτικής. Οι λόγοι βέβαια μόνο τακτικής δεν είναι αφού τόσο η ομάδα όσο και ο παίκτης, δεν είναι ικανοποιημένοι από τη μεταξύ τους συνεργασία και αναζητείται η φόρμουλα λύσης του συμβολαίου του. Σύμφωνα με πληροφορίες εξάλλου, φαίνεται να υπάρχει ήδη ενδιαφέρον για τον Μπόγρη από την ομάδα του Ιωνικού, που αγωνίζεται φέτος στο FIBA Europe Cup.

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Κληρώνει στις 7 Φλεβάρη για το Final four του μπάσκετ!

Ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ η ημερομηνία της κλήρωσης. Για τις 7 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένη η …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com