Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ παρουσιάζεται σύμφωνα με τα ολλανδικά μέσα κοντά στην επιστροφή του στο νησί έπειτα από 6,5 χρόνια.
Ο Νορντίν Άμραμπατ αναζητά τον επόμενο σταθμό τις καριέρας ρου και σύμφωνα από τις τελευταίες πληροφορίες που προέρχονται από την Ολλανδία ο Μαροκινός βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στο «Νησί» για να αγωνιστεί με τα χρώματα της Χαλ.
Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Ολλανδικού ESPN ο Άμραμπατ είναι κοντά στην Χαλ καθώς η ομάδα βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 22η θέση της βαθμολογίας της Championship και αναζητεί έμπειρους παίκτες, προκειμένου να αποφύγει πιθανό υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία (League One).
Αν το ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί ο 37χρονος Μαροκινός θα επιστ΄ρψει στην Αγγλία ύστερα από 6,5 χρόνια και την θητεία που είχε στην Γουότφορντ.

