Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Κοντά στο sold out!

Κοντά στο sold out!

Δείτε πόσα εισιτήρια απομένουν.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων ενόψει της πολύ μεγάλης αναμέτρησης με την Μπάγερν την ερχόμενη Τρίτη στο ΟΑΚΑ.

Τα «μαγικά χαρτάκια» που έχουν απομείνει είναι 4.500 και η εκτίμηση είναι ότι τις επόμενες ημέρες θα… εξαφανιστούν κι αυτά.

Η προπώληση έχει φτάσει πλέον στις 35.000 με τα εισιτήρια που απέμειναν μέσω της ηλεκτρονικής μορφής να είναι ελάχιστα, λίγα είναι διαθέσιμα στις θύρες 17-19, ενώ υπάρχουν και εκείνα της θύρας 28 όπου είναι η τιμή είναι υψηλή.

Όσον αφορά τα εκδοτήρια, εισιτήρια διατίθενται στις θύρες  31, 32 και 34.

Αν λοιπόν συνυπολογίσουμε και τις κάρτες διαρκείας, ο αριθμός φτάνει τις 50.000. Το Ολυμπιακό Στάδιο σε πέντε ημέρες από σήμερα θα ζήσει άλλη μια μαγική «κιτρινόμαυρη» βραδιά με τον κόσμο της Ένωσης να δείχνει ξανά το μεγαλείο του.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Εκτός και ο Άλεφ

Αναλυτικά η προπόνηση της Τρίτης Στη προπόνηση που έγινε στα Σπάτα το πρωί της Τρίτης …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com