Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κοπή πίτας της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ

Κοπή πίτας της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ

Η Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού ΑΕΚ, κόβει την πίτα και αφιερώνει την εκδήλωση στη συμπλήρωση 100 ετών από την υπογραφή της  Συνθήκης των Σεβρών.

Η ανακοίνωση

«Στη συμπλήρωση 100 ετών από την υπογραφή της  Συνθήκης των Σεβρών (που θεωρητικά δημιουργούσε την Ελλάδα των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών, αλλά τελικά δεν εφαρμόστηκε ποτέ) αφιερώνει η Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού ΑΕΚ την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, που διοργανώνει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 11.30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας (Νίκου Τρυπιά 45).

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Άγγελος Συρίγος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Διεθνούς Δικαίου και της Εξωτερικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου και Βουλευτής, με θέμα: «100 χρόνια από τη Συνθήκη των Σεβρών: η σημερινή κατάσταση στις δύο πλευρές του Αιγαίου».

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο έγκριτος δημοσιογράφος και ανταποκριτής στην Κωνσταντινούπολη κ. Μανώλης Κωστίδης.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο εκλεκτός δημοσιογράφος κ.Σωτήρης Ξενάκης.

Η Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού ΑΕΚ, εμμένοντας σταθερά στην ανάδειξη των ορθολογικών αλλά και των συναισθηματικών στοιχείων της προσφυγικής κουλτούρας και της ομάδας, θα βραβεύσει προσωπικότητες οι οποίες με τη ζωή τους και το έργο τους έχουν υπηρετήσει εξαιρετικά τον πολιτισμό και τα ιδεώδη που πρεσβεύει η ΑΕΚ.

Αντιμετωπίζουμε με μεγάλη αισιοδοξία μια χρονιά όπου στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο χάντμπολ και στα ερασιτεχνικά αθλήματα εμπεδώνονται οι ποιοτικότερες συνθήκες αγωνιστικής και λειτουργικής αναδημιουργίας της ΑΕΚ. Σηματωρός φυσικά παραμένει η ανέγερση της Αγια-Σοφιάς, που θα εκτοξεύσει το πρωταγωνιστικό βεληνεκές της ομάδας.

Προσκαλούμε στην εκδήλωση όλους όσους σεμνύνονται για τα βαρυσήμαντα 96χρονα Σύμβολα αυτής της κοσμαγάπητης ομάδας, ώστε ενωμένοι, χωρίς αποκλεισμούς και διχαστικές ψυχώσεις, να ανατροφοδοτήσουμε τη δυναμική της».

.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Το πρώτο ανεπίσημο «τεστ» με την Κ19 στα Σπάτα

 Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τη νέα χρόνια και στο πρώτο ανεπίσημο «τεστ» θα αντιμετωπίσει την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com