Με το νέο έτος θα ενταθούν οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ – Σχέδιο για γήπεδο 5.000 θέσεων!
Χρονιά-ορόσημο θα αποτελέσει για την Ένωση το νέο έτος, καθώς ο σύλλογος αναμένεται να επιστρέψει στη φυσική του έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια έπειτα από 18 χρόνια.
Ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ κινούνται και σε άλλο ένα…μέτωπο, αυτό του προπονητικού κέντρου της ομάδας στα Σπάτα. Το σχέδιο προβλέπει δημιουργία νέου γηπέδου στις εγκαταστάσεις του προπονητικού, το οποίο θα διαθέτει κερκίδες με μέγιστη χωρητικότητα τους 5.000 θεατές.
Ο στόχος είναι στο νέο γήπεδο να αγωνίζονται τόσο τα «κιτρινόμαυρα» τμήματα υποδομής, όσο και η πρώτη ομάδα σε έκτακτες περιπτώσεις (π.χ φιλικά προετοιμασίας), όπως συμβαίνει σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.
Αυτό θα είναι άλλο ένα project σε επίπεδο υποδομών, το οποίο θα καταστήσει την ΑΕΚ πλήρως αυτόνομη με δικό της γήπεδο, προπονητικό κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών και ιδιόκτητα γραφεία.
