Η διεθνής αθλήτρια των «κιτρινόμαυρων» κάλεσε τον κόσμο, να στηρίξει το γυναικείο τμήμα του βόλεϊ, με την παρουσία του για ακόμα μια φορά στο αυριανό ντέρμπι.
Κυρίως στην δύναμη της κερκίδας των οπαδών της ΑΕΚ στάθηκε στις δηλώσεις της η Σοφία Κοσμά, με την οποία προτρέπει τους φίλους της «Ένωσης» να παραβρεθούν στο προπονητικό του Ολυμπιακού χωριού, ώστε να ενισχύσουν με την υποστήριξη τους την προσπάθεια της ομάδας του Γιούνους Οτσάλ, η οποία αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της Volley League, με στόχο το 8 στα 8 και την διατήρηση του αήττητου.
Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε στο «aek.gr» η Σοφία Κοσμά:
«Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Παιχνίδια όπως αυτό είναι και ψυχολογικής, αλλά και βαθμολογικής σημασίας, πράγμα το οποίο μας κάνει να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το αποτέλεσμα που κυνηγάμε, που δεν είναι άλλο από τη νίκη. Πολύ σημαντική θα είναι για μία ακόμα φορά η παρουσία του κόσμου μας. Μας δίνει παλμό και ψυχή σε κάθε ματς και τον ευχαριστούμε».

