Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κόσμος της ΑΕΚ προς παίκτες: “Μας ντροπιάζετε!”

Κόσμος της ΑΕΚ προς παίκτες: “Μας ντροπιάζετε!”

Για να ακούσουν εξηγήσεις από τους παίκτες για τα όσα είδε ο κόσμος της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πήγανε στο ξενοδοχείο όπου κατακλύζει η ομάδα. 

Περίπου 80-100 οπαδοί της ΑΕΚ κινήθηκαν με πολύ επιθετικό και έντονο ύφος προς όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Όσοι βρέθηκαν εκεί φώναξαν στους παίκτες δίνοντας τους να καταλάβουν πως με όσα κάνουν ντροπιάζουν τους εαυτούς τους, τη φανέλα και φυσικά τον κόσμο. Η υπομονή εξαντλήθηκε και ο κόσμος ήθελε εξηγήσεις άμεσα. Μάλιστα μια μερίδα ανέβηκε στο πούλμαν μόλις αυτό σταμάτησε και έπιασε έναν προς έναν τους παίκτες για να τους αφυπνίσουν και να τους θυμίσουν σε ποια ομάδα παίζουν.

Ο άνθρωπος που εξαιρέθηκε από την όλη επικριτική διαδικασία, ήταν ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς. Η Original θεώρησε πως εκείνος δεν έχει καμία ευθύνη και συμμετοχή στα όσα έγιναν κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και μέχρι τώρα στην ομάδα της ΑΕΚ οπότε “γλίτωσε” από τα πυρά, όντας φυσικά πολύ απογοητευμένος.

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης αθλητικού blog, ενώ για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog. Επίσης έχει εργαστεί και σε διαδικτυακό ραδιόφωνο. Ξεκίνησε στο AEΚ passion για να βοηθήσει το site.

Ελέγξτε επίσης

Ανάρτηση Δημάτου για το Europa Conference League (UECL), αλλά και για την υποχώρηση της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA

Τα λέει… όλα σε ένα κείμενο ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, κάνοντας ανάλυση για …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com