Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε στην κάμερα της Nova για το ματς με την Τραζμπζονσπόρ, την προσπάθεια των παικτών, αλλά και την επιτακτική ανάγκη για νίκη στην Τρίπολη.
Για την ψυχική προσπάθεια των παικτών αλλά και το ότι ο ίδιος κατάφερε ουσιαστικά να τους “ενεργοποιήσει” ανέφερε ο Νίκος Κωστένογλου για το ματς με την Τραμπζονσπόρ. Παράλληλα τόνισε πόσο σημανική είναι μία νίκη στην Τρίπολη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις στην NOVA :
Ήταν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι. Θα μείνει στις μνήμες. Αγγίξαμε το θαύμα δεν το πραγματοποιήσαμε.Αλλά η εικόνα από αυτό το ταξίδι ήταν ευχάριστες οι αναμνήσεις, άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας και πιστοποιήθηκε ότι υπάρχει ποιότητα. Υπάρχουν κάποια προβλήματα όμως που ίσως αποτελούν τροχοπέδη.
Σε μια ομάδα υπάρχουν δύο άξονες. Ο ένας έχει να κάνει με την ψυχή και το σώμα. Η ψυχή δίνει εντολή στο σώμα. Έγινα αποδεκτός από τα παιδιά και είχαμε καλή συνεργασία. Έδωσα ορισμένες κατευθύνσεις και έκανα πράγματα περισσότερα. Η λειτουργία της ομάδας ήταν καλή, λύσαμε κάποια θέματα. Η ομάδα είχε άριστη λειτουργία ειδικά στο πρώτο μέρος. Για να πετύχεις αυτό έδειξαν πνευματικές ικανότητες και αρετές που άλλαξαν την εικόνα. Είναι η προσήλωση, το πάθος η υπευθυνότητα. Και βελτιώθηκε η αυτοπεποίθηση τους.
Αυτή η ομάδα έχει ποιότητα. Οι παίκτες αξίζουν τα συγχαρητήρια.
Γνωρίζω την ομάδα, είμαι εντός της αγκαλιάς της ομάδας και ήμουν έτοιμος.
Πήρα την απόφαση για τρεις αμυντικούς γιατί αυτή η ομάδα με αυτό το σύστημα είχε κάνει επιτυχίες στην Ευρώπη. Αυτό ήταν το κλειδί για να τολμήσω να πάρω αυτήν την απόφαση. Προσπαθήσαμε αυτό το σύστημα να το προσαρμόσουμε στον αντίπαλο και τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν σωστή η απόφαση μας.
Ένα τελείως διαφορετικό ματς στην Τρίπολη. Στο συγκεκριμένο ματς είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη. Στην Τρίπολη θα πρέπει να είσαι πρωταγωνιστής.

