Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Κωστένογλου σε παίκτες: « Να έχετε Αγαστή μεταξύ σας συνεργασία, σας ευχαριστώ πολύ όλους»

Κωστένογλου σε παίκτες: « Να έχετε Αγαστή μεταξύ σας συνεργασία, σας ευχαριστώ πολύ όλους»

Το δικό του ξεχωριστό μήνυμα έστειλε ο Νίκος Κωστένογλου, με μια συγκινητική ομιλία στους παίκτες της ΑΕΚ. Στο τελευταίο του παιχνίδι που σαν προπονητής της Ένωσης.

Ο 49χρονος Έλληνας προπονητής, υπό την παρουσία του Ίλια Ίβιτς στα αποδυτήρια ευχαρίστησε τους παίκτες και όλους όσους συνεργάστηκε, μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας  βγήκε από τα αποδυτήρια βουρκωμένος, την ώρα που όρθιοι όλοι παίκτες τον χειροκρότησαν!

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Κωστένογλου:

«Ίλια,ευχαριστώ για τη συνεργασία. Είμαι Χαρούμενος και υπερήφανος. Συγγνώμη αν κάποιον στεναχώρησα αυτό το διάστημα. Είστε πάνω από το κύμα, δείξατε ότι μπορείτε πολύ καλύτερα. Θέλω αυτό που σας ζήτησα από την πρώτη στιγμή. Να έχετε Αγαστή μεταξύ σας συνεργασία. Ευχαριστώ όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Θέλω να ξεκουραστείτε αύριο και από Δευτέρα και πάλι πιο δυνατά. Δυο πράγματα: Στη ζωή όταν κρατάς κάτι τόσο πολύτιμο στα χέρια σου, μην το αφήνεις να φύγει. Να έχετε μεταξύ σας πνευματική αρχοντιά, να θυσιάζεται ο ένας για τον άλλο, άσχετα αν κάποια στιγμή νιώθεις πληγωμένος. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις αρετές σας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους».

 

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Κεντρική διαχείριση με Λίγκα TV σκέφτονται ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Βέβαια, υπάρχουν μόνο σκέψεις προς το παρόν, αφού ακόμη δεν έχει προχωρήσει κάτι. Ως γνωστόν, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com