Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κρίσιμη μέρα η αυριανή για Βέρντε Τσιγκρίνσκι

Κρίσιμη μέρα η αυριανή για Βέρντε Τσιγκρίνσκι

Στην αυριανή προπόνηση της Τρίτης (3/12), θα δοκιμάσουν να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης οι Ντανιέλε Βέρντε, και Ντίμτρο Τσιγκρίνσκι. Δεν υπήρχαν νέα προβλήματα από το παιχνίδι του Σαββάτου στο “Θ. Βαρδινογιάννης¨ με τον ΟΦΗ.

Η αυριανή προπόνηση της Τρίτης (3/12), για την ΑΕΚ είναι κρίσιμη για δύο ποδοσφαιριστές της. Οι Ντίμτρο Τσιγκρίνσκι, και Ντανιέλε Βέρντε αμφότεροι θα δοκιμάσουν να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Για την Ένωση είναι ευχάριστο το γεγονός, πως από το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ΟΦΗ, δεν υπήρχε κάποιος νέος τραυματισμός. Οι Παίκτες της ΑΕΚ στη σημερινή προπόνηση ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ντανιέλε Βέρντε, Ντίμτρο Τσιγκρίνσκι, και Βίκτωρας Κλωναρίδης. Με την επιστροφή του τρίτου, όμως, να μην έχει μπει ακόμα σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Η επόμενη προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης.

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Σβάρνας: «Χρωστάμε στους εαυτούς μας και στον κόσμο της ΑΕΚ, μια μεγάλη πρόκριση!» (Vid)

 Όλα όσα είπε ο Στράτος Σβάρνας στη συνέντευξη τύπου για το αυριανό παιχνίδι με την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com