Αρχική / ΚΥΠΕΛΛΟ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Κρίστισιτς: «Στόχος μας το Κύπελλο, να ανταποδώσω στον Καρέρα την εμπιστοσύνη του»

Κρίστισιτς: «Στόχος μας το Κύπελλο, να ανταποδώσω στον Καρέρα την εμπιστοσύνη του»

Την εξαιρετική περίοδο που διανύει σχολίασε ο Σέρβος αμυντικός χαφ, ενώ μίλησε για την εμπιστοσύνη του Ιταλού τεχνικού και το δέσιμο της ομάδας. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Για το άδειο ΟΑΚΑ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε την πρόκριση. Ηταν μία δυσκολία που δεν είχαμε τον κόσμο μαζί μας. Ειμαστε όμως επαγγελματίες και πρέπει να παίζουμε είτε με τον κόσμο είτε χωρίς. Στόχος μας είναι το Κύπελλο και κάναμε ένα βήμα για να τον φτάσουμε».

-Για την εξαιρετική περίοδο που διανύει;

«Όλη η ομάδα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Παίζουμε σαν ομάδα. 11 κάνουμε άμυνα, 11 κάνουμε επίθεση. Ο Μάσιμο μου έχει δείξει εμπιστοσύνη και θέλω να του το ανταποδώσω στο γήπεδο».

-Για την κλήρωση στους 4;

«Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στον τελικό. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να περάσουμε οποιοδήποτε ομάδα πέσουμε. Ο στόχος είναι ο ίδιος, όποια ομάδα κι αν μας πέσει».

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Η προϊστορία με τον ΟΦΗ!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν αναμετρηθεί ΑΕΚ και ΟΦΗ για το πρωτάθλημα. Ο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com