Αρχική / AEKPASSION / Κρούσμα κορωνοϊού στη «Βασίλισσα»!

Κρούσμα κορωνοϊού στη «Βασίλισσα»!

Η πανδημία «χτύπησε» και το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ!

Τα αποτελέσματα των τεστ, στα οποία είχαν υποβληθεί άπαντες στη «Βασίλισσα»  έδειξαν πως βρέθηκε άτομο θετικό στον κορωνοϊό.

Οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ τηρούν το πρωτόκολλο ΕΟΔΥ, ΕΣΑΚΕ, ΓΓΑ, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται νέος κύκλος τεστ για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν κι άλλα κρούσματα στις τάξεις της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη (17/11) η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την γαλλική Σολέ και μένει να διαπιστωθεί εάν η σημερινή δυσάρεστη εξέλιξη θα επηρεάσει την διεξαγωγή του ευρωπαϊκού αγώνα.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Χρηστάκης Αναστασίου: Λόγος και Πράξη ελευθεροφροσύνης για μια δικαιωμένη Αμμόχωστο

Ο Κυριάκος Χήνας μίλησε με τον Χρηστάκη Αναστασίου για την Αμμόχωστο, την τουρκική εισβολή στην …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com