L’ Equipe: «ΑΕΚ και Μπεσίκτας δίνουν 3,5 εκατ. για τον Κουγιατέ»

Σύμφωνα με τους Γάλλους, η Ένωση και οι Τούρκοι θέλουν να αποκτήσουν τον στόπερ της Μετς και μάλιστα υποστηρίζουν πως έχουν καταθέσει και τις προτάσεις τους.

Οι Γάλλοι της L’ Equipe αποκάλυψαν πως οι «κιτρινόμαυροι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού από το Μάλι, Κίκι Κουγιατέ. Όμως, προχώρησαν το θέμα ένα βήμα παραπέρα και τόνισαν πως η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση στη Μετς ύψους 3,5 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ της η L’ Equipe γράφει πως: «ο Κίκι Κουγιατέ, ο κορυφαίος αμυντικός της Μετς, λέγεται ότι βρίσκεται στην έξοδο. Έχει δυο προσφορές φέτος τον χειμώνα: από την ΑΕΚ και την Μπεσίκτας ύψους 3,5 εκατ. Ευρώ. Όμως η Μετς διεκδικεί 5 εκατ. Ευρώ και φαίνεται απρόθυμη να αφήσει τον κεντρικό της αμυντικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024».

Η είδηση αυτή έχει ήδη γίνει γνωστή τόσο στη Γαλλία, όσο και στην Τουρκία. Ο 25χρονος αμυντικός έχει ύψος 1,91 μ. και έχει ήδη φορέσει 21 φορές το εθνόσημο. Από τους περισσότερους θεωρείται ο καλύτερος αμυντικός της Μετς, για αυτό τον λόγο η ομάδα του τον κοστολογεί στα 5 εκατ. ευρώ. Τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο.

- Advertisement -

 

Νίκος Ψημμένος
Νίκος Ψημμένος
Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -