Αρχική / ΚΥΠΕΛΛΟ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Λαρεντζάκης: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου»

Λαρεντζάκης: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης υπογράμμισε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.

Ήθελε πολύ να βρίσκεται στο παιχνίδι, παρά τον τραυματισμό του. Έπαιξε με ένεση, πέτυχε δύο τρίποντα και πανηγύρισε τη κατάκτηση του Κυπέλλου! Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είπε στη κάμερα της «ΕΡΤ»:

«Πραγματικά σήμερα θα το ζήσουμε, δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Πήραμε ένα Κύπελλο. Ίσως να μην έχω την ευκαιρία να πάρω κι άλλο. Δεν ξέρω. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι τεράστια η χαρά που δίνουμε σε όσους είναι πίσω από την κάμερα. Είχαμε πει πως με τον ενθουσιασμό, την ενέργεια και το πλάνο, θα είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Το παιχνίδι πήγε όπως θέλαμε. Ήρθε το Κύπελλο.

Η αλήθεια είναι ότι φέτος έχουμε νικήσει όλα τα μεγάλα ματς, αλλά έχουμε χάσει θεωρητικά πιο εύκολα ματς. Έτσι είναι το μπάσκετ. Δεν είμαστε ρομπότ. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Δεν βάζουμε το κεφάλι κάτω».

Για τον τραυματισμό του είπε: «Σε αυτά τα ματς δεν υπάρχει πόνος. Στο τζάμπολ πέρασαν όλα. Έσφιξα τα δόντια, αλλά μην κάνω τον ήρωα. Βοηθήθηκα με ένεση. Θα δούμε πώς θα είμαι αύριο. Κερδίσαμε, κρατάμε τη νίκη».

Σχετικά με Αντώνης Κατσαρός

Αντώνης Κατσαρός
Ο Αντώνης Κατσαρός κατάγεται από τη Κόρινθο και είναι δημοσιογράφος με "καψούρα" την ΑΕΚ και το μπάσκετ γενικότερα. Αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα του AEKPASSION ώστε να συμβάλει στην κιτρινόμαυρη ενημέρωση για τη Βασίλισσα και όχι μόνο.

Ελέγξτε επίσης

Οι διαιτητές με Μπάμπεργκ

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για τις δύο αναμετρήσεις της «Βασίλισσας» με τους Γερμανούς. Η FIBA όρισε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com