Στις πρώτες εντυπώσεις από τον ερχομό του στην ΑΕΚ, στις προπονήσεις στα Σπάτα, αλλά και στον Μάσιμο Καρέρα, αναφέρεται σε δηλώσεις του ο Ζίγκα Λάτσι.
Αναλυτικά όσα είπε ο νεοαποκτηθείς κεντρικός αμυντικός στη NOVA:
«Πρώτα απ’ όλα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ και νιώθω όλη αυτή την υποδοχή που μου έγινε στα αποδυτήρια κι όπου αλλού. Η ομάδα ειναι σε καλή κατάσταση κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Σε κάθε προπόνηση εγώ νιώθω όλο και πιο άνετα.
Είμαι κοντά σε έμπειρους επαγγελματίες παίκτες κι από αυτούς αισθάνομαι πως έχω να κερδίσω πάρα πολλά πράγματα. Είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο το συναίσθημα κι εγώ θέλω πάρα πολύ να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων των ανθρώπων και των φιλάθλων της ομάδας.
Πραγματικά δίνω συνέχεια το 100% δουλεύοντας σκληρά κι αυτό το σημαντικό πράγμα αναγνωρίζουν οι προπονητές μου ως τώρα. Ελπίζω συνεχιζοντας τη σκληρή δουλειά με την ομάδα να πάρω το συντομότερο δυνατό τις ευκαιρίες μου!
Είμαι σε διαρκή επικοινωνία με τον προπονητή μου. Ξέρω πως έχει κάνει μεγάλη καριέρα και σαν αμυντικός ποδοσφαιριστής κι ως προπονητής κι αυτό είναι όντως κάτι πολύ σημαντικό για μένα.
Μου διδάσκει πολλά πράγματα σε κάθε προπόνηση και σε οτιδήποτε πρέπει να κάνω καλύτερα…»

