Λάζαρος: «Πρωταγωνιστής δεν είμαι εγώ, είναι η ομάδα»!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε για το τρομερό γκολ που πέτυχε και χάρισε στην ομάδα την πρόκριση στον τελικό, την φετινή χρονιά της ΑΕΚ, ενώ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Για τη μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚ και την εμφάνισή του:

«Πρωταγωνιστής σήμερα δεν είμαι εγώ, πρωταγωνίστρια είναι η ομάδα. Πιέσαμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο για να βάλουμε ένα γκολ, είχαμε δοκάρι, είχαμε ευκαιρίες ευτυχώς δεν πληρώσαμε τις ευκαιρίες της Λάρισας. Είναι πολύ σημαντικό επίσης το ότι την Κυριακή θέλουμε μια νίκη για να πάρουμε το πρωτάθλημα και να πάμε σαν πρωταθλητές στον τελικό. Νομίζω ότι και για μένα είναι μια ωραία χρονιά και έχουμε ακόμη 2-3 μάχες να δώσουμε μέχρι να τελειώσει».

- Advertisement -

-Για το υπέροχο γκολ του:

«Το μόνο που πρόλαβα να δω αν δεν κάνω λάθος είναι ότι η μπάλα πήγε κοντά στο δοκάρι και ότι έχω πηδήξει ψηλά».

-Για τη χρονιά της ΑΕΚ:

«Είναι πραγματικά μια σπέσιαλ χρονιά και ακόμη δεν έχει τελειώσει. Γυρίζω σπίτι, κοιτάω τις φωτογραφίες στα σάιτ και τις εφημερίδες και είμαι χαρούμενους για αυτό που γίνεται φέτος στην ομάδα».

-Για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ:

«Ο τελικός είναι πάντα ένα μεγάλο ντέρμπι, νομίζω ότι και για μας είναι πολύ σημαντικό να βρούμε τον ρυθμό που είχαμε μέχρι και πριν τη διακοπή του Μαρτίου ώστε να είμαστε αυτοί που πρέπει. Νομίζω ότι η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή και στάθηκε πολύ καλά κατά τη διάρκεια της σεζόν».

-Για το μέλλον του:

«Εμείς έχουμε αυτή τη στιγμή άλλες 2-3 μάχες και από εκεί και πέρα όταν τελειώσει η χρονιά θα δούμε τί θα γίνει…»

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -