Le Parisien: «Mission impossible αποτελεί για την Μαρσέιγ η περίπτωση Αλμέιδα»

Νέο δημοσίευμα από την Γαλλία αναφέρεται στην περίπτωση του Αργεντίνου τεχνικού των «κιτρινόμαυρων».

Το όνομα του Ματίας Αλμέιδα συνεχίζει να «παίζει» στην γαλλική ειδησεογραφία, όσο το θέμα του νέου προπονητή στη Μαρσέιγ εξακολουθεί να αποτελεί… άλυτο γρίφο.

Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα της Le Parisien τονίζει μεταξύ άλλων ότι η περίπτωση του προπονητή της ΑΕΚ είναι “Mission Impossible” για τους Μασσαλούς λόγω του μακροχρόνιου συμβολαίου του «Πελάδο» με την Ένωση.

Παράλληλα, το εν λόγω ρεπορτάζ  τονίζει ότι «μία τέτοια προοπτική μοιάζει και θα μπορούσε να αποδειχθεί δύσβατη λεωφόρος», δείχνοντας με τον τρόπο αυτό ότι δύσκολα μπορεί να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών.

- Advertisement -

 

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -