Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Λε Ταλέκ: «Αγαπώ την Ντόρτμουντ, θα είναι για πάντα στην καρδιά μου»

Λε Ταλέκ: «Αγαπώ την Ντόρτμουντ, θα είναι για πάντα στην καρδιά μου»

Εκτενές αφιέρωμα στον Γάλλο μέσο της ΑΕΚ, Νταμιέν Λε Ταλέκ κάνει το επίσημο κανάλι της Μπορούσια Ντόρντμουντ για την καριέρα του μετά την αποχώρηση από τη Γερμανική ομάδα. 

Ο Γάλλος μέσος της ΑΕΚ, ήταν 19 χρονών όταν στις 6 Αυγούστου του 2009 άφηνε τη Ρέν και τo Γαλλικό πρωτάθλημα για το Γερμανικό και την Ντόρτμουντ. Οι τραυματισμοί όμως στάθηκαν μοιραίοι στην καριέρα του εκείνη την περίοδο. Έτσι μετά τη Γερμανική ομάδα αγωνίστηκε σε Νάντ, Χοβέρλα, Μορδόβια, Ερυθρό Αστέρα και Μόνπελιέ.

Ο Λε Ταλέκ μίλησε για τη Ντόρμουντ λέγοντας με τα καλύτερα λόγια. 

«Η Ντόρτμουντ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Αγαπώ αυτό το κλαμπ, πάντα σε όποια ομάδα και αν πάω, μιλάω για τη Ντόρτμουντ. Αν εξαιρέσεις τους τραυματισμούς μου, έχω εκπληκτικές αναμνήσεις από τη Ντόρτμουντ. Ήταν η μοίρα μου να πάω στη Ντόρτμουντ και να έχω τραυματισμούς. Ασφαλώς θα ήθελα να μείνω στη Ντόρτμουντ για πολλά χρόνια, σε αυτό το εκπληκτικό κλαμπ. Αλλά αυτή είναι η ζωή».

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

«Καθαρή» η αξονική του Βράνιες

Ο Βόσνιος στόπερ υπολογίζεται κανονικά από τον Αργύρη Γιαννίκη για το ματς του ερχόμενου Σαββάτου …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com