Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Λέμος: «Μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, μπράβο ομάδα!»

Λέμος: «Μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, μπράβο ομάδα!»

 Ο Πάτρικ Λέμος έπαιξε σχεδόν σε όλο το χθεσινό παιχνίδι με ράμματα στο κεφάλι.

Ο Βραζιλιανός παίκτης της ΑΕΚ έβγαλε μεγάλο πάθος παρ’ ότι αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι με δεμένο κεφάλι. Στη φάση του 12′ δέχτηκε ένα σκληρό αντιαθλητικό χτύπημα με αποτέλεσμα να πρέπει μάλιστα να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Του έγιναν όμως ράμματα στον πάγκο και μπήκε πάλι στο γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα του. Μετά το τέλος του αγώνα ο παίκτης έγραψε στο προφίλ του στο facebook: «Πρώτο παιχνίδι της σεζόν, μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Καλή δουλειά ομάδα».

Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία αν και θα χρειαστεί λίγες ημέρες για να επουλωθεί το τραύμα του.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Το Σάββατο για τη Volley League γυναικών το ΑΕΚ – ΟΣΦΠ

 Για τη 4η αγωνιστική της Volley League γυναικών η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό το Σάββατο. …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com