Αρχική / Αρχική Σελίδα / “Λίγο πριν την σέντρα” ΤΩΡΑ με Νίκο Πανταζή

“Λίγο πριν την σέντρα” ΤΩΡΑ με Νίκο Πανταζή

Συντονιστείτε και σήμερα το βράδυ στις 21:00 να ακούσετε ζωντανά την εκπομπή ”Λίγο πριν την σέντρα” που μιλάει μόνο για ΑΕΚ.

Καλεσμένος της εκπομπής θα είναι ζωντανά και αποκλειστικά μια από τις μεγαλύτερες μορφές της σύγχρονης ιστορίας της ΑΕΚ, ο “μεγάλος” Νίκος Πανταζής.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Ο επί σειρά δεκαετιών ακούραστος “εργάτης” και κορυφαίος φυσιοθεραπευτής θα μιλήσει για όλους και για όλα, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, για την πολυετή παρουσία του στην Ένωση αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν στην αγαπημένη μας ΑΕΚ.

Επίσης, το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης από την τεράστια εμφάνιση  της ομάδας μας στο Μιλάνο, κόντρα στη φημισμένη Μίλαν, και όλα τα νέα για την επερχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Όλο το ρεπορτάζ για όλα τα αθλήματα αλλά και όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ, από τα στελέχη του AEKpassion σε ζωντανή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας.

Στα μικρόφωνα του ΑΕΚpassion radio, όπως πάντα, οι γνωστοί παρουσιαστές της…. οι Μιχάλης Μικελλής και Τάσος Κυριτζόγλου.

Listen to “”Λίγο πριν την σέντρα” με Νίκο Πανταζή” on Spreaker.

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Έχασε και τον Κίνο Κόλομ η ΑΕΚ για την αποψινή αναμέτρηση στο BCL

Νέο πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ λίγες ώρες πριν την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com