Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Λύκαρης: «Ξεκινάμε το απαιτητικό Πρωτάθλημα της Α2 με ένα παιχνίδι εκτός έδρας, κόντρα σε μία καλή ομάδα, όπως ο ΝΟ Πατρών»

Λύκαρης: «Ξεκινάμε το απαιτητικό Πρωτάθλημα της Α2 με ένα παιχνίδι εκτός έδρας, κόντρα σε μία καλή ομάδα, όπως ο ΝΟ Πατρών»

Σε δηλώσεις προέβη ο πολίστας της ΑΕΚ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ξεκινάνε και οι αγωνιστικές υποχρέωσεις για το τμήμα polo της ΑΕΚ με την ομάδα να αντιμετωπίζει τον ΝΟ Πατρών για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Λουκάς Λύκαρης προέβη σε δηλώσεις όσον αφορά την ετοιμότητα της ομάδας και για το πως θα πρέπει να παρουσιαστεί.

Αναλυτικά πι δηλώσεις του: «Ξεκινάμε το απαιτητικό Πρωτάθλημα της Α2 με ένα παιχνίδι εκτός έδρας, κόντρα σε μία καλή ομάδα, όπως ο ΝΟ Πατρών. Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις και εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να κατακτήσουμε τη νίκη που όλοι θέλουμε. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα», είπε ο 28χρονος στην επίσημη σελίδα της Ερασιτεχνικής.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η αποστολή της ομάδος με τον Κωνσταντίνος Δάνδολο να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Αναλυτικά η αποστολή: Δαβίλλα, Ξενάκη, Χατζηδάκη, Σάντα, Καψοκόλη, Λύκαρη, Γιαννουρή, Αγγελίδη, Πετρόπουλο, Τίγκα, Μυλωνάκη, Στελλάτο, Μαυρωτά, Δερμιτζάκη, Γρηγοριάδη.

Με τον ΝΟ Πατρών (24/11, 15:00) η ΑΕΚ για το Πρωτάθλημα της Α2.

 

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Σπουδάζω στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη. Με ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο από το 2004 και από τότε το μικρόβιο μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Κάποια χρόνια μετά μου κόλλησε όμως, και ένα άλλο μικρόβιο. Αυτό της δημοσιογραφίας. Από τα χρόνια του Λυκείου,είχα μία τροπή προς τα εκεί, παρόλλο που δεν σπούδασα τελικώς δημοσιογραφια. Από το 2018 όμως,άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά και άρχισα να γράφω σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και Δημοσιογραφίας αποτελεί παιδικό όνειρο.

Ελέγξτε επίσης

Αγγελόπουλος: «Στόχος είναι να… χτιστεί νέο μπασκετικό κοινό πέρα από τη βάση οπαδών που υπάρχει αυτή τη στιγμή» (pics)

Ο διοικητικός ηγέτης της «Βασίλισσας», Μάκης Αγγελόπουλος, βρέθηκε σήμερα το πρωί σε ένα σεμινάριο του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com