Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Λιμνιάτης για διαιτησία:”Θα σχολιαστεί από αυτούς που πρέπει σε τέτοιες καταστάσεις”.

Λιμνιάτης για διαιτησία:”Θα σχολιαστεί από αυτούς που πρέπει σε τέτοιες καταστάσεις”.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης (βοηθός του Ηλία Παπαθεοδώρου), στάθηκε πιο πολύ στο αγωνιστικό κομμάτι, παρά στο διαιτητικό για τον σημερινό αγώνα. 

Η ΑΕΚ σήμερα υπέστη ακόμα μία ήττα με 90-91 και μάλιστα εντός έδρας από το Περιστέρι σε ένα ματς – θρίλερ. Υπάρχουν σοβαρά παράπονα από την ΑΕΚ για την σημερινή διαιτησία λόγω των λαθών της κατά της “Βασίλισσας”, καθώς έκριναν σε ένα κομμάτι το τελικό αποτέλεσμα. Ο  συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Γιώργος Λιμνιάτης ωστόσο, ανέφερε πως το διαιτητικό κομμάτι πρέπει  να σχολιαστεί από τους ειδικούς και όχι απ’τον ίδιον. Στάθηκε δηλαδή, στα αίτια της ήττας σε αγωνιστικό κομμάτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα αρκετά σοβαρή με αρχές, που για το διάστημα που βρισκόμαστε είναι σε πολύ καλό επίπεδο ετοιμότητας συν ότι αποτελείται από παιδιά με εμπειρία Έλληνες και ξένους με εικόνα και παραστάσεις από το πρωτάθλημα. Έχει και πολύ καλό σταφ. Για 12 λεπτά μέχρι να πάρουμε τη διαφορά ήμασταν παγιδευμένοι στον τρόπο του Περιστερίου. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με μία πάσα, δεν είχαμε κυκλοφορία. Παρά τη διαφορά, ο τρόπος που λειτουργούσαμε δεν ήταν αυτός που θέλαμε. Στο δεύτερο μέρος κάθε φορά που ξεφεύγαμε το Περιστέρι απαντούσε. Δεν λειτουργήσαμε όπως πρέπει για να κρατήσουμε το σκορ και δώσαμε την ευκαιρία στο Περιστέρι να επανέλθει. Ήταν θέμα μέρας και ικανότητας, αλλά και μεγάλα σουτ που το Περιστέρι τα είχε. Ο Σμιθ στο τέλος πέτυχε εύκολο λέι απ στο τέλος».

Για το λέι απ του Σμιθ στην παράταση: «Αν προσέξατε ο Χάρης ήταν πάνω του, αλλά ο Χάρης στο ξεμαρκάρισμα είχε πέσει πάνω του. Έτσι είχε πλεονέκτημα να τρέξει το γήπεδο. Εμείς είχαμε μιλήσει στο τάιμ άουτ να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση με αλλαγές. Η ατυχία για εμάς ήταν πως έπεσε ο Χάρης κάτω. Σκόραρε πάνω στην αλλαγή και έτσι χάσαμε».

Για την επίθεση της ΑΕΚ στο τέλος της παράτασης: «Είχαμε πει ότι θα πάμε σε επίθεση με αλλαγή, να χτυπήσουμε τον Χάτσερ. Θέλαμε να πάμε στο ένας εναντίον ενός. Αποφασίσαμε πιο νωρίς. Αυτά συμβαίνουν».

Για την διαιτησία: «Δεν είναι δουλειά μου να το σχολιάσω. Θα σχολιαστεί από αυτούς που πρέπει σε τέτοιες καταστάσεις».

Για το αν υπάρχει plan b στην ΑΕΚ: «Η ομάδα δουλεύει. Οι ομάδες του Ηλία δεν έχουν μονόπλευρη ανάπτυξη και αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα και η φιλοσοφία του σταφ. Δεν θεωρώ πως δεν υπάρχει τέτοια κατάσταση. Εμείς δημιουργούμε ώστε να μην είναι προβλέψιμη η ομάδα. Το αποτέλεσμα βγάζει και τα ανάλογα συμπεράσματα».

Για την κατάσταση του Σλότερ: «Ήμασταν άτυχοι σε αυτό το κομμάτι. Χτύπησε στην Πορταριά υπέστη θλάση στον δικέφαλο και γι αυτό ήταν μεγάλο το διάστημα αποχής και υπήρχε ο κίνδυνος να τον χάσουμε περισσότερο. Σιγά σιγά θα μας δώσει κάποια πράγματα και περιμένουμε να τα δούμε με τον τρόπο που δουλεύουμε».

Για το 1-3 της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με στόχους. Αυτό το ξεκίνημα που έχουμε μπορούμε να το ξεπεράσουμε. Η ομάδα έχει αρχή μέση και τέλος και θα έρθει και αυτό που επιθυμούμε όλοι μας»

 

 

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη, ασχολούμαι με την φωτογραφία και το βίντεο, στα οποία θέλω να εδραιωθώ επαγγελματικά. Όμως στο αίμα μου υπάρχει και ένα άλλο "μικρόβιο". Αυτό της δημοσιογραφίας. Mε ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο το 2004 και από τότε και αυτό το "μικρόβιο" μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Από το 2018, άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά γράφοντας σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, αποτελεί κάτι το ξεχωριστό.

Ελέγξτε επίσης

Παπαθεοδώρου: «Να επιστρέψουμε στις νίκες και στο ελληνικό πρωτάθλημα»

Οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της «Βασίλισσας», με Ιωνικό BC Hellenic …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com