Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Λιμνιάτης: «Ν’ αφήσουμε στην άκρη το Βέλγιο»

Λιμνιάτης: «Ν’ αφήσουμε στην άκρη το Βέλγιο»

Ο βοηθός του Ηλία Παπαθεοδώρου,μίλησε στο AEK BC για τον αγώνα με το Κολοσσό στη Ρόδο τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να βγάλει αυτά που δουλεύει στις προπονήσεις.

Αναλυτικά:

«Παίζουμε με μία ομάδα, που η βαθμολογική της θέση δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα, που έχει, ως λειτουργία ομάδας, αλλά και σε ατομικό επίπεδο. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς, εξαιτίας αυτών των δύο παραγόντων, με τον Κολοσσό να αναζητά μια μεγάλη νίκη.

Εμείς, από την πλευρά μας πρέπει ν’ αφήσουμε στην άκρη την κακή μας εικόνα στο Βέλγιο και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, που είχαμε στα ματς, πριν από την Αμβέρσα. Να κάνουμε όσα ετοιμάζουμε στις προπονήσεις με συνέπεια και να επιστρέψουμε στις νίκες».

Σχετικά με Σταμάτης Σταθάτος

Σταμάτης Σταθάτος
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1995 και από πολύ μικρή ηλικία μου κόλλησε το μικρόβιο της ΑΕΚ,διαβάζοντας ανελλιπώς την (ΏΡΑ) και παρακολουθώντας πάντα μαζί με τον πατέρα μου τους αγώνες της ΑΕΚ με τις αναλύσεις μετά τον αγώνα να έχουν γίνει παράδοση μέχρι και σήμερα.Το όνειρο μου να αγωνιστώ με τη φανέλα της ΑΕΚ έχοντας το 10 στη πλάτη μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε αλλά το νέο μου όνειρο να είμαι στα ενδότερα της καθημερινότητας της ΑΕΚ, είναι ένα όνειρο που το AEK PASSION με βοήθησε να το κάνω πραγματικότητα.

Ελέγξτε επίσης

Προσπαθεί να προλάβει τον ημιτελικό Κυπέλλου ο Λάνγκφορντ!

Ο Αμερικανός πρώτος σκόρερ της Βασίλισσας τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπούργος, με τον …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com