Λυμπερόπουλος: “Φαβορί η Μίλαν,αλλά αν κλέψουμε κάτι,θα προκριθούμε”

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης,Νίκος Λυμπερόπουλος,μίλησε για το pre game του αγώνα της Πέμπτης με τη Μίλαν στον CosmoteSport.Στην παρακάτω συνέντευξη μιλάει για την ιστορική νίκη της ΑΕΚ επί της Μίλαν το 2006,για το γεγονός ότι ο ίδιος στάθηκε πάνω από την μπάλα πριν την εκτέλεση φάουλ του Ζούλιο Σέζαρ και αναλύει το τωρινό παιχνίδι στο Σαν Σίρο.Επίσης,διαβάστε τι λέει για την θέση του στον πάγκο της ομάδας και για τα μεταγραφικά.

 

Για το ματς με τη Μίλαν το 2006

«Εκεινη την ημέρα ολοι οι παίκτες, εκείνη η αποστολή κατέβηκαν με πίστη στον αγωνιστικό χώρο. Όταν μπήκα για ζέσταμα ένιωσα ότι θα ηταν μια πολύ καλή βραδιά. Ημουν στη μπάλα επειδή έπρεπε να ειμαι. Δεν σκέφτηκα να χτυπήσω το φάουλ. Το μονο που του είπα ηταν «ήρεμα, πάρε το χρονο σου».

Για τα ματς με τη Μίλαν που έρχονται: 

«Το απόλυτο φαβορί είναι η Μίλαν. Αν καταφέρουμε να… κλέψουμε κάτι από τη Μίλαν σε αυτά τα δυο παιχνίδια, θεωρώ ότι στο τέλος εύκολα ή δύσκολα θα προκριθούμε».

Για το γεγονός ότι στη δευτερη θητεία του στην ΑΕΚ ως τεχνικός διευθυντής κάθεται στον πάγκο;

«Αν και στην πρώτη μου θητεία στην ΑΕΚ καθόμουν στην κερκίδα, συγκρίνοντας αυτές τις δυο σεζόν, βλέπω πως θα προτιμούσα να ημουν κοντά στην ομάδα. Γι’ αυτό το έπραξα. Δεν συζητήθηκε κάτι πριν. Μου βγήκε αβίαστα. Ετσι αισθάνομαι καλύτερα και έτσι το κάνω».

Για τα μεταγραφικά:

«Μια ομάδα σαν την ΑΕΚ είναι πάντα στο ψάξιμο. Πάντα θα υπάρχουν ανάγκες και πάντα δεν θα υπάρχουν. Δεν είναι κατι που συμβαίνει μονο στην ΑΕΚ. Πάντα προτείνονται ποδοσφαιριστές, πάντα συζητιούνται θέματα. Εμεις αυτή τη στιγμη ειμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το ρόστερ που έχουμε. Ειμαστε σε συζητήσεις με τον προπονητή και ολο το επιτελείο. Δουλεύουμε ολοι μαζί. Μακάρι να εχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα μας».

Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -