Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Λυμπερόπουλος: «Η ΑΕΚ έχει το υλικό να πρωταγωνιστήσει, έχω πολύ θετική άποψη για Γιαννίκη»

Λυμπερόπουλος: «Η ΑΕΚ έχει το υλικό να πρωταγωνιστήσει, έχω πολύ θετική άποψη για Γιαννίκη»

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Live Sport και αναφέρθηκε στην ΑΕΚ και στο νέο ξεκίνημα με τον Αργύρη Γιαννίκη.

Για τον νέο προπονητή: «Η νέα ΑΕΚ δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα. Τώρα δημιουργείται. Και έχω πολύ θετική εικόνα για την ομάδα. Όπως πολύ θετική άποψη έχω και για το νέο προπονητή και τη φιλοσοφία του γύρω από το ποδόσφαιρο. Από εδώ και πέρα χρειάζεται στήριξη και υπομονή ο κύριος Γιαννίκης. Αλλά επειδή τον έχω παρακολουθήσει καλά από την προηγούμενη σεζόν του στα Γιάννενα, πιστεύω πως θα πραγματοποιήσει πολύ καλή χρονιά με την ΑΕΚ. Αρκεί να στηριχθεί και να είναι και λίγο τυχερός. Μου αρέσει η φιλοσοφία του. Πλέον το ποδόσφαιρο είναι ολοκληρωτικό. Μία ομάδα όπως η ΑΕΚ πρέπει να παίζει ένα ποδόσφαιρο κυριαρχίας, ένα ποδόσφαιρο που να ξεκινάει από τον τερματοφύλακα. Κατ’εμέ δεν υπάρχει πια το… διώχνω την μπάλα. Πρέπει να υπάρχει μία καλή νοοτροπία στην ομάδα. Να έχει στο παιχνίδι της αρχή και τέλος. Να χτίζει τις επιθέσεις της από πίσω. Αυτή τη φιλοσοφία νομίζω πως την έχει ο κύριος Γιαννίκης και θα προσπαθήσει να την περάσει στους ποδοσφαιριστές. Ταυτόχρονα έχει και το υλικό για να αντεπεξέλθει σε αυτό το στυλ παιχνιδιού. Θεωρώ πως θα είναι πιστός στο πλάνο του, αυτό μου βγάζει εμένα. Θα κάνει αυτό που πιστεύει, θα βάζει να παίζουν οι καταλληλότεροι που θεωρεί και ευελπιστώ και εύχομαι να τα πάει καλά».

Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Είναι νωρίς ακόμα να πούμε κάτι. Φαίνεται πάντως ότι θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αυτό είναι πολύ καλό, ανεβαίνει το προϊόν. Η ΑΕΚ έχει το υλικό για να πρωταγωνιστήσει. Εύχομαι να είναι εκείνη που θα πάρει το πρωτάθλημα».

Για τον Μήτογλου: «Είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και για να είναι εδώ σημαίνει ότι αξίζει. Είναι επαγγελματίας. Ήταν καλός, ήταν σίγουρος στις μεταβιβάσεις του. Έχει άλλωστε την εμπειρία, δεν είναι 17 χρονών. Του εύχομαι να συνεχίσει έτσι και, κυρίως, να πατάει στη γη».

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Η ατζέντα του τριημέρου

Μείνετε συντονισμένοι στο πιο ΑΕΚτζήδικο site, για να μη χάνετε ούτε λεπτό από τους αγώνες …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com