Λίπκο: «Ο Γκαρσία ήταν η πιο αποτυχημένη μεταγραφή της σεζόν»

Το σχόλιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Σπαρτάκ για τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ, ο οποίος τους τελευταίους 5 μήνες αγωνίζεται στην ομάδα της Μόσχας.

Ως την πιο αποτυχημένη μεταγραφή της σεζόν χαρακτήρισε την αγορά του Λιβάι Γκαρσία από τη Σπαρτάκ Μόσχας, ο πρώην παίκτης του συλλόγου, Αλεξάντρ Λίπκο.

Μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε: «Ο Λιβάι Γκαρσία, αν είναι η πιο αποτυχημένη μεταγραφή της σεζόν; Νομίζω ναι. Αυτό δεν είναι το ποδόσφαιρο που περίμεναν από εκείνον. Ο Λιβάι δεν έγινε ο ηγέτης της ομάδας».

Υπενθυμίζουμε ότι ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο πωλήθηκε από την ΑΕΚ στου Μοσχοβίτες τον περασμένο Γενάρη με το ύψος του ποσού της μεταγραφής να φτάνει περίπου στα 20.000.000 ευρώ.

- Advertisement -

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ασκείται έντονη κριτική στη Σπαρτάκ από τα ρωσικά ΜΜΕ, καθώς η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος και στο -10 από την Πρωταθλήτρια Κράσνονταρ.

 

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -