Αρχική / AEKPASSION / Λύσσα εναντίον της ΑΕΚ από τους «βιαστές» του ελληνικού ποδοσφαίρου

Λύσσα εναντίον της ΑΕΚ από τους «βιαστές» του ελληνικού ποδοσφαίρου

Δεύτερο 24ωρο μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη και τα ερυθρόδερμα ΜΜΕ βάλλουν με πυρ ομαδόν εναντίον της Ένωσης. 

Η ομάδα που ξεφτίλισε την έννοια ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η ομάδα που «βίασε» και διέλυσε τους πάντες και τα πάντα, προκειμένου να επιπλεύσει και να ξεχωρίσει, αυτοί οι απίθανοι τύποι τολμάνε να κατηγορούν την ΑΕΚ για δήθεν γεγονότα που συνέβησαν στο ΟΑΚΑ.

Αφού έφτιαξαν το κλίμα με τα μικρά ξαδερφάκια τους από το Χαριλάου όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε του αγώνα, ήταν σίγουρο πως και με παιδάκια του νηπιαγωγείου να κατεβαίναμε να παίξουμε, κάτι θα έβρισκαν να πουν. Και τώρα έχουν ξεσαλώσει και ονειρεύονται τιμωρία της ΑΕΚ αφού βλέπουν ότι πλέον αγωνιστικά δεν είναι του χεριού τους και πλησιάζοντας την ημέρα που θα έρθουν στο ΟΑΚΑ, σκέφτονται κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο για να περάσουν ανώδυνα αυτόν τον αγώνα.

Στην ΑΕΚ έχουν γνώση οι φύλακες και δεν είναι διατεθειμένοι να συμμετέχουν στο θέατρο παραλόγου που στήνουν τα «κόκκινα» ΜΜΕ. Θα περιμένουν τις επίσημες εξελίξεις και θα πράξουν αναλόγως. Σε κάθε περίπτωση, αυτά που ήξεραν οι καλομαθημένοι να τα ξεχάσουν. Στην ΑΕΚ δεν περνούν πλέον ψευτομαγκιές…

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Πάλεψε ως το τέλος αλλά δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ

Η Ένωση γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 31-28 από την Καντέτεν Σαφχάουσεν για την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com