Αρχική / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Λιβάϊα: «Άλλαξε πολλά πράγματα ο Κωστένογλου, αυτά που μου ζητάει κάνω»

Λιβάϊα: «Άλλαξε πολλά πράγματα ο Κωστένογλου, αυτά που μου ζητάει κάνω»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε πάλι ο Μάρκο Λιβάϊα, για τον Νίκο Κωστένογλου ενώ για το παιχνίδι είπε “είναι μια νίκη που μας βοηθάει να ωριμάσουμε ως ομάδα”

Ο Κράτης επιθετικός έσταζε μέλι για τον Νίκο Κωστένογλου. ενώ χαρακτήρισε εξαιρετική τη δουλεία που έγινε στο διάστημα της διακοπής επίσης ανέφερε πως ο Έλληνας τεχνικός άλλαξε πολλά πράγματα. και στάθηκε στην ελευθερία που έχει πλέον από τον 48χρονο προπονητή της «Ένωσης», ενώ για το παιχνίδι με τη Λαμία εξήγησε “είναι μια νίκη που μας βοηθάει να ωριμάσουμε ως ομάδα”

 Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκο Λιβάϊα:

Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο. Στην επανάληψη κρατήσαμε τον έλεγχο. Είναι μια νίκη που μας βοηθάει να ωριμάσουμε ως ομάδα”, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: “Ο καινούργιος προπονητής έχει αλλάξει πάρα πολλά πράγματα, αυτές τις δύο εβδομάδες λόγω των εθνικών δουλέψαμε πάρα πολύ καλά, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο”. Για τη συνέχεια: “Παίζουμε με τον Παναιτωλικό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”. Αν αισθάνεται πιο ελεύθερος με τον Νίκο Κωστένογλου: “Μιλάω πολύ με τον κ. Κωστένογλου, αυτό που θέλω είναι να κάνω αυτά που μου ζητάει, σίγουρα όμως μου δίνει περισσότερο ελευθερία”.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Γκαρσία: «Η ΑΕΚ με ήθελε περισσότερο, έκανα τη σωστή επιλογή»

Ο 22χρονος εξτρέμ μίλησε για τη μεταγραφή του στην Ένωση, την προτίμηση από τον Ολυμπιακό, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com