Λήξη… συναγερμού με Μπάρτλεϊ στην ΑΕΚ, παραμένει αμφίβολος για το φιλικό με την Σπαρτάκ

Καθησυχαστικά είναι τα νέα σχετικά με τον τραυματισμό του Αμερικάνου γκάρντ της ΑΕΚ.

Ο Φράνκ Μπάρτλεϊ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Aktor στη Ρόδο.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε εξέταση από το ιατρικό επιτελείο της «Βασίλισσας», η οποία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό, ωστόσο ο Αμερικάνος γκάρντ παραμένει αμφίβολος ενόψει του κυριακάτικου φιλικού κόντρα στη Σπάρτακ Σουμπότιτσα, καθώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν θέλουν να πάρουν το παραμικρό ρίσκο με την κατάσταση του 32χρονο άσου.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -