Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Λούκα Μπάνκι: Μας έλειψε η συγκέντρωση

Λούκα Μπάνκι: Μας έλειψε η συγκέντρωση

“Όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο πρέπει να έχεις συγκέντρωση και πειθαρχία σε όλο το σαραντάλεπτο και εμείς δεν είχαμε” υποστήριξε ο Μπάνκι.  

Αναλυτικά: Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι από την αρχή. Η ομάδα ήταν προετοιμασμένη για το επίπεδο της προσπάθειας, που έπρεπε να καταβάλει. Πνευματικά δεν ήταν εύκολο μετά την ήττα στο Περιστέρι, αλλά η ομάδα ανταποκρίθηκε. Η ποιότητα του πρώτου μέρους μας έδωσε την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε έτσι ως το τέλος. Όμως όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες, πρέπει να έχεις πειθαρχία επί 40 λεπτά.

Είδατε στο δεύτερο μέρος την ποιότητα του αιφνιδιασμού τους. Στα πρώτα 20 λεπτά δεν με στεναχώρησε τίποτα. Όλοι έκαναν εξαιρετική προσπάθεια, αλλά όταν παίζεις σε τέτοιο επίπεδο, απαγορεύεται και το παραμικρό λάθος. Είμαι απογοητευμένος επειδή τα παρατήσαμε. Ό,τι έγινε στην τρίτη περίοδο, μπορεί να συμβεί, αλλά δεν υπήρχε λόγος να τα παρατήσουμε. Δύο λεπτά πριν από το τέλος μοιάζαμε σαν μια ομάδα που δεν μπορεί να παίξει. Έβλεπα παίκτες να έχουν σκυμμένα τα κεφάλια τους.

Θέλουμε χρόνο. Είχαμε πολλές αλλαγές στο ρόστερ, χτίζουμε χημεία, ο Καββαδάς άργησε να μπει στην ομάδα. Πρέπει να επιταχύνουμε τη διαδικασία, να βελτιώσουμε τον χαρακτήρα της ομάδας. Δεν πρέπει να τα παρατάμε. Το παιχνίδι κρίθηκε σε μία επίθεση στο τέλος και είμαι απογοητευμένος επειδή τα είχαμε παρατήσει τα προηγούμενα λεπτά. Αν μείνεις συμπαγής και δεν τα παρατήσεις μπορείς να παίξεις το παιχνίδι ως το τέλος».

Σχετικά με Σπύρος Στιβακτάς

Σπύρος Στιβακτάς
Ο Σπύρος Στιβακτάς είναι γεννημένος τον Μάρτιο του 1974, σήμερα 44 ετών και τίποτα δεν έχει αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια ως προς την ανιδιοτελή αγάπη του για την ομάδα μας, την ΑΕΚ. Σπούδασε στο Λονδίνο της Αγγλίας την επιστήμη της ηλεκτρονικής και τηλεματικής και απασχολείται ως τεχνικός τηλεϊατρικών συστηματων και συστημάτων Laser. Το πάθος του για την ΑΕΚ τον έχει εδώ και πολλά χρόνια ενεργοποιήσει στην στενή του ενασχόληση με την ομάδα και πλέον θα εκφράζει και θα παρουσιάζει την δική του καυστική άποψη σχετικά με την κιτρινόμαυρη ενημέρωση, μέσω του AEKPASSION.

Ελέγξτε επίσης

Τα στιγμιότυπα από το Ρέθυμνο (vid)

Η «Βασίλισσα» χθες το απόγευμα πέρασε εύκολα από την έδρα των Κρητικών με 57-66. Δείτε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com