Μάχη της ΑΕΚ στην Ορεστιάδα

Να γυρίσει από το κακό ξεκίνημα της θέλει η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ στην Pre League κατηγορία όπου αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 τον ΑΣ Ορεστιάδος εκτός έδρας. 

Κόντρα στον ΑΣ Ορεστιάδος θα παλέψει για τη νίκη η ΑΕΚ, η οποία ταξιδεύει στην ακριτική πόλη για την αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για απόψε στις 20:00 για την 4η αγωνιστική της Pre League. Η ΑΕΚ έχει ρεκόρ 1-2 με τις δύο ήττες μάλιστα που έχει  να την έχουν αφήσει στην προτελευταία θέσης της βαθμολογίας ενώ στην τελευταία είναι η Ορεστιάδα. Ο Άκης Χατζηαντωνίου είδε τους αθλητές του να προπονούνται κανονικά, χωρίς προβλήματα, με αποτέλεσμα να είναι όλοι διαθέσιμοι.

O Μπάμπης Μουσίκας είπε στην ερασιτεχνική ΑΕΚ:
«Αρχικά για μένα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να παίξω απέναντι σε μια ομάδα κοντά στη περιοχή που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι θέλουμε να επανέλθουμε στις νίκες σε αυτό το κομβικής σημασίας παιχνίδι. Η ομάδα είναι πλήρης και έτοιμη για τη νίκη».

Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -