Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Μαγικό! Σχηματίστηκε ο Δικέφαλος Αετός στα καθίσματα του Ναού! (Pic)

Μαγικό! Σχηματίστηκε ο Δικέφαλος Αετός στα καθίσματα του Ναού! (Pic)

 Μαγικές εικόνες από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Εικόνες δέους στις εξέδρες της «Αγιάς Σοφιάς – Οpap Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς με την τοποθέτηση των καθισμάτων έχει σχηματιστεί, ο δικέφαλος αετός, στο πάνω διάζωμα του γηπέδου.

Πιο συγκεκριμένα, στο πάνω διάζωμα έχουν πάρει ήδη  μορφή τα δύο ψηφία από το «1924», ενώ ενδιάμεσα έχει ήδη σχηματιστεί ο δικέφαλος αετός. Ενώ στο κάτω διάζωμα θα αναγράφεται το AEK FC.

H τοποθέτηση των καθισμάτων, που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες, εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς και η ¨Αγιά Σοφιά – Opap Arena¨ γίνεται κάθε μέρα και πιο όμορφο, με όλους τους φιλάθλους να ανυπομονούν να βρεθούν σε αυτό.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα το 1976 στην Έδεσσα από 10 ετών ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο από τα «Τσικό» του Ηρακλή Έδεσσας τα παλιά χρόνια δεν υπήρχε η τωρινή μόδα των Ακαδημιών. Στα 14 μου αγωνιστικά σε ανδρικό επίπεδο με τη φανέλα των "κυανόλευκων" με κορυφαία στιγμή σαν παίκτης την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 1995-96 και την άνοδο στην Δ' Εθνική σημερινή Γ' Εθνική, ενώ για δύο χρόνια από το 2015 έως το 2017 διατέλεσα προπονητής στην Ακαδημία της ομάδας που αναδείχθηκα (είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C). Από μικρό παιδάκι μου μπήκε το «κιτρινόμαυρο» μικρόβιο και πάντα ήθελα να ασχοληθώ με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από την ημέρα που διάβασα το "Ευαγγέλιο" των φίλων της ΑΕΚ τον "Δικέφαλο". Ευχαριστώ το AEKPASSION που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία.

Ελέγξτε επίσης

Λε Ταλέκ: «Αγαπώ αυτό το κλάμπ»

Εκτενές αφιέρωμα στον Γάλλο μέσο της ΑΕΚ, Νταμιέν Λε Ταλέκ κάνει το επίσημο κανάλι της …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com