Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Μακάμπι – Χίμκι με Μπάνκι στις εξέδρες να τους «κατασκοπεύει»

Μακάμπι – Χίμκι με Μπάνκι στις εξέδρες να τους «κατασκοπεύει»

Στα πλαίσια του τουρνουά “ΟΠΑΠ Νεόφυτος Χανδριώτης” που αυτή την ώρα κοντράρονται η Μακάμπι με την Χίμκι με τον Μπάνκι στις εξέδρες να παρακολουθεί το παιχνίδι λίγο πριν το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (21:00, ακούστε το από το AEKPASSION σε απευθείας περιγραφή του Αντώνη Κατσαρού από τη Κύπρο)

Ο Λουκάς Μπάνκι το έριξε στην… κατασκοπεία καθώς η ομάδα του θα βρεθεί αντιμέτωπη και με τις δύο ομάδες στη συνέχεια του μεγάλου αυτού Τουρνουά της Κύπρου!

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Οδήγησε την ομάδα στο 2ο ημίχρονο προς την νίκη ο Λαρεντζάκης, δίκαια MVP!

 Ένας Γιαννούλης Λαρεντζάκης για φίλημα στο δεύτερο ημίχρονο, ο οποίος κατάφερε σχεδόν από τα μέσα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com