Ο Βόσνιος ατζέντης του Βίντα, Νέρμιν Τσένγκιτς, μίλησε για τη μεταγραφή του Κροάτη στην ΑΕΚ αλλά και το νέο γήπεδο.
Αναλυτικά όσα είπε στο SDNA:
Για τη μεταγραφή του Ντομαγκόι Βίντα στην ΑΕΚ:
«Είμαι πολύ περήφανος που έφερε τον Βίντα σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η ΑΕΚ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη (Παπαδόπουλος) που πραγματικά δούλεψε πολύ σκληρά για αυτή τη μεταγραφή».
- Advertisement -
Για τις πρώτες εντυπώσεις του Βίντα από την ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα:
«Ο Ντομαγκόι είναι εντυπωσιασμένος με την ΑΕΚ και τους καταπληκτικούς οπαδούς της. Είναι σίγουρος πως θα βοηθήσει την ΑΕΚ να γίνει πρωταθλήτρια».
«Κίνητρο η παρουσία του Βίντα και για άλλους παίκτες παγκόσμιας κλάσης να παίξουν στην ΑΕΚ»
Για το κατά πόσον η μεταγραφή του Βίντα αποτελεί κίνητρο προκειμένου κι άλλοι παίκτες με το δικό του πλούσιο βιογραφικό να έρθουν στο μέλλον στην ΑΕΚ:
«Φυσικά και αποτελεί κίνητρο. Νομίζω πως τώρα κι άλλοι παίκτες παγκόσμιας κλάσης θα δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον να αγωνιστούν στην ΑΕΚ. Ο πρόεδρος, ο Γιάννης και τα υπόλοιπα στελέχη του κλαμπ, έχουν πολύ καλό όραμα για τη μελλοντική μεταγραφική πολιτική του κλαμπ».
Για το εάν προτίθεται να μεσολαβήσει και για άλλες μεταγραφές παικτών σε ελληνικές ομάδες:
«Ναι φυσικά, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ. Έχω μια πολύ καλή συνεργασία με τη διοίκηση της ΑΕΚ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να γίνει ξανά πρωταθλήτρια».