Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Μανωλόπουλος: Με δουλειά και υπομονή, θα παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε

Μανωλόπουλος: Με δουλειά και υπομονή, θα παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε

Στην ένταση που έβγαλε η ομάδα του και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε πριν το ματς με την Ολίμπια αναφέρθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, δίνοντας συγχαρητήρια στον Άτιτς για την αγωνιστική συμπεριφορά του. Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάναμε για 30 λεπτά. Κρατήσαμε την ένταση για σχεδόν 40 λεπτά. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας όμως, κάναμε κάποια λάθη, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτά τα λάθη, όσο έχουμε τέτοια ένταση στο παιχνίδι μας. Ξέραμε ότι ο Ντούσαν είχε πρόβλημα και έπρεπε να τον χρησιμοποιήσουμε προσεκτικά. Ο Κέλσι είχε θέμα και ο Τζέιμς, ωστόσο τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο, τα πήγαν πολύ καλά. Είναι ευχάριστο αυτό γτια μία ομάδα. Δεν μιλάω συχνά για παίκτες αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Έντιν (Άτιτς). Ξέρω ότι ήταν απογοητευμένος, αλλά έχει κάνει πολλή δουλειά και ήταν έτοιμος να παίξει σήμερα. Μας βοήθησε πολύ.

Για το αν ισχύει πως θα αποχωρήσει ο Σι και θα αποκτηθεί άλλος παίκτης: «Από σεβασμό στα παιδιά που έπαιξαν σήμερα, δεν θέλω να μιλήσω για μεταγραφές. Σήμερα θέλω να μιλήσω μόνο για το παιχνίδι και για τα παιδιά που έπαιξαν».

Για το αν ο Άτιτς θα μπορούσε να αλλάξει τον Σι στο πρωτάθλημα: «Είμαι πολύ ευχαριστνμένος από τον Άτιτς. Δεν είμαι απογοητευμένος από τον Σι. Έπαιξε καλύτερα ο Άτιτς σήμερα. Στο μέλλον θα δούμε».

Για την ενέργεια στην άμυνα και πως το κατάφερε: «Το έχω πει και στο παρελθόν, είναι αρχή ακόμα. Νομίζω ότι δουλεύουν πάρα πολύ τα παιδιά. Έχουμε κάποια παιδιά που δεν έχουν την εμπειρία. Μιλάμε πάρα πολύ σαν ομάδα κατ’ιδίας. Βλέπουμε video. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Με δουλειά και υπομονή, θα παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε».

Για το αν πλησιάζει η ΑΕΚ σε αυτό που θέλει: «Είμαι αισιόδοξος. Νομίζω ότι παίζουμε καλύτερα τον τελευταίο καιρό. Βγάζουμε κάποια πράγματα στο γήπεδο. Εγώ προσωπικά είμαι τελειομανής. Δεν ξέρω όμως πολλές καινούριες ομάδες που οι προπονητες τους, να είναι ευχαρστημένοι αυτή την εποχή. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Είμαι αισιόδοξος. Δουλεύουμε πολύ και θα βελτιωθούμε».

Σχετικά με AEK PASSION

Ελέγξτε επίσης

Ενημέρωση για τα εισιτήρια του ματς ΑΕΚ – Προμηθέας

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com