Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μάνταλος: «Νιώθω ότι αναστήσαμε το νεκρό» 

Μάνταλος: «Νιώθω ότι αναστήσαμε το νεκρό» 

Αν ένας πρέπει να βγει μπροστά και δώσει αληθινές εξηγήσεις στον κόσμο της ΑΕΚ είναι ο Πέτρος Μάνταλος και όποιοι άλλοι το “παίζουν” ή θεωρούνται ηγέτες της Ένωσης. Όταν η μπάλα “καίει” πρέπει να υπάρχουν παίκτες οι οποίοι είτε θα καθαρίζουν είτε θα βγαίνουν αυτοί μπροστά για τους άλλους. Σχετικά με όλα αυτά έκανε δηλώσεις ο Πέτρος Μάνταλος.

Αναλυτικά είπε για το παιχνίδι:

«Το παιχνίδι τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο. Δεν υπάρχει διάθεση για λόγια, δεν ξέρω τι μπορούμε να συζητήσουμε τέτοια ώρα. Τι να πούμε; Ό,τι θα σηκώσουμε κεφάλι; Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να απολογηθούμε στον κόσμο, που ήταν είναι και θα είναι κοντά μας. Τι να πούμε δεν ξέρω. Το παιχνίδι δεν το κέρδισε ο Παναθηναϊκό, χάθηκε από την ΑΕΚ. Ο προσωπικός μας εγωισμός δεν μας άφησε να κάνουμε το 0-3. Με σεβασμό στον Παναθηναϊκό, νιώθω ότι αναστήσαμε τον νεκρό»

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης αθλητικού blog, ενώ για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog. Επίσης έχει εργαστεί και σε διαδικτυακό ραδιόφωνο. Ξεκίνησε στο AEΚ passion για να βοηθήσει το site.

Ελέγξτε επίσης

Καραστέργιος και Κυρσανίδης, της ΑΕΚ στην Εθνική Παίδων

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων Κ-17 Τάσος Θέος. Στις κλήσεις του για το τριήμερο προπονήσεων …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com