Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μάνταλος: «Νιώθω ότι αναστήσαμε το νεκρό» 

Μάνταλος: «Νιώθω ότι αναστήσαμε το νεκρό» 

Αν ένας πρέπει να βγει μπροστά και δώσει αληθινές εξηγήσεις στον κόσμο της ΑΕΚ είναι ο Πέτρος Μάνταλος και όποιοι άλλοι το “παίζουν” ή θεωρούνται ηγέτες της Ένωσης. Όταν η μπάλα “καίει” πρέπει να υπάρχουν παίκτες οι οποίοι είτε θα καθαρίζουν είτε θα βγαίνουν αυτοί μπροστά για τους άλλους. Σχετικά με όλα αυτά έκανε δηλώσεις ο Πέτρος Μάνταλος.

Αναλυτικά είπε για το παιχνίδι:

«Το παιχνίδι τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο. Δεν υπάρχει διάθεση για λόγια, δεν ξέρω τι μπορούμε να συζητήσουμε τέτοια ώρα. Τι να πούμε; Ό,τι θα σηκώσουμε κεφάλι; Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να απολογηθούμε στον κόσμο, που ήταν είναι και θα είναι κοντά μας. Τι να πούμε δεν ξέρω. Το παιχνίδι δεν το κέρδισε ο Παναθηναϊκό, χάθηκε από την ΑΕΚ. Ο προσωπικός μας εγωισμός δεν μας άφησε να κάνουμε το 0-3. Με σεβασμό στον Παναθηναϊκό, νιώθω ότι αναστήσαμε τον νεκρό»

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης αθλητικού blog, ενώ για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog. Επίσης έχει εργαστεί και σε διαδικτυακό ραδιόφωνο. Ξεκίνησε στο AEΚ passion για να βοηθήσει το site.

Ελέγξτε επίσης

Οργή Οικονόμου με τους Ιταλούς

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει εκνευριστεί με κάποια πράγματα που γράφτηκαν στην Ιταλία, σε συνέντευξη …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com