Όλα όσα δήλωσε ο αρχηγός της ΑΕΚ για τη νίκη επί του Ιωνικού και το τέρμα που πέτυχε
Με ένα δικό του γκολ στο 21ο λεπτό ο Πέτρος Μάνταλος έδωσε χθες τη νίκη στην ΑΕΚ επί του Ιωνικού στη Νίκαια.
Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαϊδη Monday FC στα κανάλια Novasports και αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, τον πανηγυρισμό του, αλλά και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα δεδομένης της διαφοράς από τον Ολυμπιακό.
Οι δηλώσεις του Πέτρου Μάνταλου στην εκπομπή Monday FC στα κανάλια Novasports:
Για το αποτέλεσμα: «Το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Το καταφέραμε όχι με το καλύτερό μας παιχνίδι. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, σκοράραμε νωρίς, θα μπορούσαμε να βρούμε κι άλλα γκολ, να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα».
Για το γκολ: «Ειλικρινά το γκολ είναι από αυτά που δουλεύαμε μέσα στην εβδομάδα. Δουλεύαμε να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή με 5-6 πάσες. Ήταν από τα γκολ που λέμε δουλεμένα στην προπόνηση».
Για την πανηγυρισμό: «Ο πανηγυρισμός δεν σήμαινε κάτι, ήταν της στιγμής. Δεν έχω πανηγυρισμούς γενικά. Έτρεξα προς τον Μισελέν που μου έδωσε τη πάσα και πριν τον αγκαλιάσω έκανα αυτό».
Σε ερώτηση που του έκανε ο Ντέμη Νικολαΐδης αν θα έπρεπε οι παίκτες της ΑΕΚ να είναι πιο συγκεντρωμένοι στα τελειώματα ώστε να σκοράρουν περισσότερο και να έρχονται τα αποτελέσματα με λιγότερο άγχος, με τον Μάνταλο να απαντά: «Δεν νομίζω πως είναι θέμα συγκέντρωσης. Σίγουρα το να κάνεις το 0-2 και το 0-3 είναι αυτό που θέλουμε. Δεν ξέρω αν είναι θέμα συγκέντρωσης ή τύχης, αλλά σίγουρα πρέπει να το διορθώσουμε».
Για τη διαφορά από τον Ολυμπιακό: «Αυτή τη στιγμή σημαίνει πολλά και τίποτα ταυτόχρονα. Δεν κοιτάζουμε αυτό προς το παρόν. Είναι κλισέ, αλλά κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έτσι το βλέπουμε και έτσι θα πορευθούμε».
Δείτε το βίντεο:
