Αρχικη / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μάριος Ηλιόπουλος: «Ανοιχτοί για αριστερό μπακ – Μόνο με ικανοποίηση απαιτήσεων οι αποχωρήσεις» (vid)

Μάριος Ηλιόπουλος: «Ανοιχτοί για αριστερό μπακ – Μόνο με ικανοποίηση απαιτήσεων οι αποχωρήσεις» (vid)

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, αναφέρθηκε στις εκκρεμότητες της ομάδας, τονίζοντας ότι αν προκύψει η ευκαιρία για την απόκτηση ενός κατάλληλου παίκτη στη θέση του αριστερού μπακ, τότε η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί, παρά το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι θεωρούν πως η ομάδα καλύπτεται αυτή τη στιγμή σε αυτή τη θέση.

Παράλληλα, σχολίασε τις υποθέσεις των Ελίασον και Πινέδα, διευκρινίζοντας ότι οι δύο παίκτες θα αποχωρήσουν μόνο εάν ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριος Ηλιόπουλος σε κοπή συνδέσμου φίλων της ΑΕΚ:

“Οι αρμόδιοι που συζητούν για τους παίκτες, εγώ πατάω τα κουμπιά, αλλά δεν εισηγούμαι παίκτες, είπαν ότι τη στιγμή που περνάμε τώρα, η ομάδα δεν έχει ανάγκη για αριστερό μπακ. Άλλο δεν έχει ανάγκη και άλλο δεν παίρνουμε.

Εξήγησα και είπα, όπως πήραμε τον Μαρσιάλ, που δεν ήταν στο πρόγραμμα, που τελευταία στιγμή τον πήραμε, αν βρεθεί ένας αξιόλογος παίκτης, αριστερός μπακ ή και άλλης θέσης, που τον αξιολογούμε ότι πρέπει να τον πάρουμε για το καλό της ομάδας, για το DNA του, για την απόδοσή του, για τα χαρακτηριστικά του, προφανώς θα τον πάρουμε. Αλίμονο για κάποιους ανεγκέφαλους που λένε ότι δεν έχουμε λεφτά να πάρουμε αριστερό μπακ.

Κρατάω με τα… δόντια τον Ελίασον. Θα μπορούσα να τον είχα δώσει πολύ εύκολα, όμως φέρνω αντίσταση γιατί πρέπει να πουληθεί στα χρήματα που αξίζει. Τα κοσμήματά μας θα τα δώσουμε μόνο στα χρήματα που αξίζουν.

Το πρώτο 10ημερο που ήρθα στην ΑΕΚ μας ήρθε τεράστια πρόταση για τον Γκαρσία, την απέρριψα σε 30”. Τεράστια πρόταση. Εγώ λέω καλώς το έκανα.

Μας έχουν αφήσει έγκυους να δώσουμε τον Πινέδα. Δεν θα δώσουν τα χρήματα που πρέπει, δεν θα πουληθεί ο Πινέδα. Είναι όμως ντροπή να λένε ότι δεν ξοδεύω χρήματα για αριστερό μπακ και κρατάω τρεις παικταράδες που κοστίζουν 40 εκατομμύρια. Και δεν αναφέρομαι μόνο στους δημοσιογράφους”.

Περί Βαγγέλης Νταλαπέρας

Ονομάζομαι Βαγγέλης Νταλαπέρας και εργάζομαι ως δημοσιογράφος στο aekpassion.gr, όπου καλύπτω θέματα σχετικά με την αγαπημένη μας ΑΕΚ. Με πάθος για την ομάδα από μικρός, η αγάπη μου για την κιτρινόμαυρη οικογένεια δεν είναι απλώς χόμπι, αλλά τρόπος ζωής. Μέσα από τη δουλειά μου, προσπαθώ να μεταφέρω στους αναγνώστες τον παλμό, την ιστορία και την καθημερινότητα της ΑΕΚ. Είμαι ένας τρελός οπαδός, που ζει για τις στιγμές δόξας της ομάδας και πιστεύει στο λαμπρό μέλλον της. Το σύνθημά μου είναι πάντα: "ΑΕΚ παντού και πάντα!"

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Τορτόνα-ΑΕΚ (vid)

Δείτε τα πιο αξιοσημείωτα highlights από την ήττα της «Ένωσης» με 83-82 από την Ιταλική …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *