Μαύρος: «Το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ έχει περάσει σε άλλη διάσταση»

Ο παλαίμαχος άσος των «κιτρινόμαυρων» σε συνέντευξη του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη φετινή ομάδα της Ένωσης, ενώ σχολίασε την απόφαση της διοίκησης για επέκταση της συνεργασίας με τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο Θωμάς Μαύρος μίλησε στην εφημερίδα ΠΑΡΩΝ σχολιάζοντας μεταξύ άλλων το στυλ ποδοσφαίρου της φετινής ΑΕΚ, ενώ χαρακτήρισε απολύτως σωστή την απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη για επέκταση της συνεργασίας της Ένωσης με τον Αργεντίνο τεχνικό, Ματίας Αλμέιδα εως το 2028.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ανανέωση του συμβολαίου του Ματίας Αλμέϊδα είναι μια απολύτως σωστή, όσο και έξυπνη κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη που έρχεται να επιβραβεύσει την ήδη επιτυχημένη δουλειά του προπονητή και των συνεργατών του. Πια το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ τολμώ  να πω έχει περάσει σε άλλη διάσταση, κάνοντας χαρούμενους και εκείνους που είναι στο γήπεδο, αλλά και αυτούς που τους παρακολουθούν από την εξέδρα.

Δεν είναι υπερβολή να σημειώσουμε ότι η ομάδα παίζει την καλύτερη μπάλα στο πρωτάθλημα. Με τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένους, μονοιασμένους και την ψυχολογία τους στα ύψη, είναι φανερό πως οι δυνατότητές της είναι ακόμη μεγαλύτερες. Κάτι που ασφαλώς και αποτελεί δουλειά του Αλμέϊδα, που αν τον παρατηρήσει κανείς ζει το ματς σαν να παίζει ο ίδιος, δεν μένει λεπτό ήσυχος, παθιάζεται και όπως ως ποδοσφαιριστής υπήρξε ξεχωριστός, έτσι και ως τεχνικός βγάζει μια φλόγα από μέσα του μεταδίδοντάς την στους ποδοσφαιριστές του.
Με τη διαφορά στους μείον τέσσερις βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, είμαι της άποψης ότι η ΑΕΚ θα επιχειρήσει την τελική της αντεπίθεση για την κατάκτηση του τίτλου. Και μπορεί ο ανταγωνισμός να είναι σκληρός, αλλά αυτή ακριβώς η ομάδα με το τρίπτυχο διοίκηση-προπονητής-παίκτες σε απόλυτη σύμπνοια και αρμονία είναι ικανή για τα πάντα. Μέσα στην έδρα της με τη βοήθεια του κόσμου και τη θερμή του στήριξη είναι παντοδύναμη, μα και εκτός έδρας αποδίδει εξαιρετικά. Ο αγώνας στα Γιάννινα, όπου και εκεί δεν ήταν κακή αλλά δεν την πήγε το παιχνίδι, αποτελεί παρένθεση και περιμένω την συνέχεια ακόμη πιο φωτεινή και πάντα με νίκες».
Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -