Max Bet Sports: «Ο Ηλιόπουλος προσφέρει νέο συμβόλαιο στο Νίκολιτς μέχρι το 2028»

Δημοσίευμα στη Σερβία τονίζει πως η ΑΕΚ θέλει να ανταμείψει το 46χρονο προπονητή με νέο συμβόλαιο.

Η ΑΕΚ φαίνεται πως θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία με τον Μάρκο Νίκολιτς, τον προπονητή που οδήγησε τους «κιτρινόμαυρους» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όπως αποκαλύπτουν οι Σέρβοι καί πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Max Bet Sport», ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος επιθυμεί να ανταμείψει τον Σέρβο προπονητή με νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2028.

Θυμίζουμε πως την πρόθεση του «Δικεφάλου» να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Νίκολιτς είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στη Σερβία ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, Χαβιέρ Ριμπάλτα. Το υπάρχον συμβόλαιο του Μάρκο Νίκολιτς με την ΑΕΚ έχει διάρκεια έως το 2027. Αυτό σημαίνει πως η «Ένωση» θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον 46χρονο τεχνικό για ακόμη έναν χρόνο.

- Advertisement -

Το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Max Bet Sport»:

«Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Μάριος Ηλιόπουλος, θέλει να ανταμείψει τον προπονητή για όλα όσα έχει πετύχει, με ένα νέο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2028. Η ιστορία είναι ανοιχτή και υπάρχει χρόνος να γίνει μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, παρά την… πρόσκληση από την Μπεσίκτας. Τώρα είναι η ώρα να επαναπαυθούμε στις δάφνες τους και οι δύο πλευρές θα συζητήσουν ξανά αυτό το θέμα το επόμενο διάστημα».

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -