Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Με 300 οπαδούς στο πλευρό της, η Βασίλισσα στο Στρασβούργο!

Με 300 οπαδούς στο πλευρό της, η Βασίλισσα στο Στρασβούργο!

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ζήτησε 300 εισιτήρια από το Στρασβούργο για τη ρεβάνς της 4ης Απριλίου στη Γαλλία, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών της!

Η Γαλλική ομάδα γνωστοποίησε πως η ΑΕΚ ζήτησε επίσημα 300 εισιτήρια για τη ρεβάνς της 4ης Απριλίου, προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις των οπαδών της, που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα τους στο επαναληπτικό παιχνίδι στο Στρασβούργο.

Θυμίζουμε, ότι ο πρώτος προημιτελικός μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στις 28 Μαρτίου και η ζήτηση για τον επαναληπτικό αποτελεί δείγμα της αισιοδοξίας που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της Ένωσης για πρόκριση στο Final Four!!

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Το επίσημο δείπνο των διοργανωτών (pics)

Οι διοργανωτές του τουρνουά της Κύπρου έκαναν επίσημο γεύμα στις τέσσερις ομάδες που πήραν μέρος. …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com