Με 4-3-3 και Σιμάνσκι η 11άδα της ΑΕΚ – Εκτός ο Ολιβέιρα!

Με τριάδα στο κέντρο, αλλά και τον Πολωνό μέσο βασικό παρατάσεται η Ένωση κόντρα στον Ολυμπιακό! Εκτός 11άδας ο Ολιβέιρα.

Με 4-3-3 θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο σημερινό ντέρμπι, με τον Μάσιμο Καρέρα να μην συμπεριλαμβάνει τον Πορτογάλο σέντερ φορ στα αρχικά του πλάνα. Συγκεκριμένα, ο Μπάρκας θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ο Μπακάκης ξεκινάει στα δεξιά της άμυνας, δίδυμο στα στόπερ οι Βράνιες, Οικονόμου, ενώ στα αριστερά ξεκινά ο Λόπες. Ο Σιμόες θα βρίσκεται μπροστά από τα στόπερ ως καθαρός κόφτης, ενώ μπροστά του θα έχει τους Σιμάνσκι και Κρίστισιτς. Δεξιά στην επίθεση θα ξεκινήσει ο Βέρντε, αριστερά ο Μάνταλος, ενώ ως μοναδικός προωθημένος θα αρχίσει ο Λιβάγια.

Αναλυτικά η ενδεκάδα:

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -