Με 4 της ΑΕΚ η Εθνική Ελλάδος!

Ο Ολλανδός τεχνικός κάλεσε τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στους ερχόμενους δύο αγώνες με Ιταλία και Βοσνία Ερζεγοβίνη. 

Η ΑΕΚ έχει ελληνικό στοιχείο και αυτό είναι ένα όφελος για την ίδια και τους ποδοσφαιριστές. Όταν είσαι στην ΑΕΚ και προσπαθείς θα σε δει ο Ομοσπονδιακός προπονητής γρήγορα. Αυτό συμβαίνει και με τους τέσσερις που επέλεξε ο Φαν’τ Σιπ για τους αγώνες με την Ιταλία και την Βοσνία Ερζεγοβίνη. Αυτοί είναι οι Βασίλης Μπάρκας, Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Γαλανόπουλος και Πέτρος Μάνταλος.

Να υπενθυμίσουμε πως μετά την Κυριακή οι διεθνείς θα βρεθούν και θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις με το εθνόσημο. Ο πρώτος αγώνας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι απέναντι στην Ιταλία το Σάββατο στις 12 Οκτωβρίου στις 21:45 ενώ την ίδια ώρα την Τρίτη 15 του μήνα η Εθνική παίζει μπροστά στο κοινό της με αντίπαλο την Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Δείτε την σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τους ποδοσφαιριστές:

- Advertisement -

Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Κωνσταντίνος Κουτλιάνης
Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -