Αρχική / AEKPASSION / Με αυτούς έμεινε στην επίθεση!

Με αυτούς έμεινε στην επίθεση!

Η ΑΕΚ αποδεκατίζεται όσο περνάει ο καιρός σε όλες τις θέσεις και μετά την φυγή Λιβάια και τον τραυματισμό Ολιβέϊρα, η Ένωση δεν έχει πολλούς επιθετικούς να στηριχτεί.

Η ΑΕΚ έχει υποστεί έναν αποδεκατισμό λόγω των πολλών τραυματισμών. Με τις συνεχείς απουσίες στο χώρο του κέντρου και των πολλών αλλαγών στα πρόσωπα βλέπουμε την ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ σε σύγχυση. Η ΑΕΚ στην επίθεση μετά τη φυγή Λιβάγια και τον τραυματισμό Ολιβέϊρα μένει με Καρίμ Ανσαριφάρντ και Χρήστο Αλμπάνη. Επίσης έχει πάντα στη διάθεση της εφόσον το κάνει πράξη, την επιλογή των “ακαδημιών” με τους Μαχαίρα, Χριστόπουλο και Κοσίδη να δηλώνουν παρών.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μαζί με τον Ολιβέϊρα είναι οι πρώτοι σκόρερ για την ΑΕΚ φέτος με τον Ιρανο να είναι και στους πρώτους στο πρωτάθλημα.

Ο Χρήστος Αλμπάνης παίρνει κάπου κάπου ευκαιρίες από το Μανόλο Χιμένεθ και φέτος έχει σκοράρει μια φορά κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο Μαχαίρας είναι ο νέος ο οποίος έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια αν και πλέον δεν αγωνίζεται τόσο, αλλά πάντως έχει σκοράρει και αυτός με την ΑΕΛ. Ενώ στα άλλα δύο παιδιά που ήρθαν από τα σπλάχνα του Δικεφάλου (Χριστόπουλος-Κοσίδης) χρειάζεται χρόνος που μπορούν να πάρουν ίσως μόνο για λίγα λεπτά εκτός και αν ο Μανόλο Χιμένεθ κρίνει πως είναι έτοιμοι για τα τελευταία δυνατά παιχνίδια της σεζόν.

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

Δεν υπάρχει θέμα προπονητή στην ΑΕΚ!

Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Μανόλο Χιμένεθ από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Παρά τα δημοσιεύματα που …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com