Η προετοιμασία για το Αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ τελείωσε και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.
Η ΑΕΚ ενόψει του Αθηναϊκού ντέρμπι έχει σμαντικές επιστροφές αλλά και απουσίες στην αποστολή της. Ο Σιμάνσκι είναι τιμωρημένος και ο Σάκχοφ απουσίαζε τις προηγούμενες ημέρες στην ευτυχώς επιτυχημένη προσπάθεια που έκανε για να φέρει τη σύζυγό του και το νεογέννητο παιδί του στην Ελλάδα.
Στα καλά, ο Οφρυδόπουλος θα έχει στη διάθεσή του, τον Στάνκοβιτς ο οποίος ξεπέρασε πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο προηγούμενο χρονικό διάστημα, και τους Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία που είχαν ταλαιπωρηθεί από μικροπροβλήματα στις προηγούμενες ημέρες.
Αναλυτικά η αποστολή του Σωκράτη Οφρυδόπουλου:
Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Φράνσκον, Μάνταλος, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.


