Με απόφαση Αλμέιδα, ανοιχτή η προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη στην Κύπρο

Οι φίλοι της ομάδας μας από την Κύπρο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» στη Λευκωσία, την ερχόμενη Πέμπτη – Η τιμητική πλακέτα που θα δοθεί για τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Έπειτα από απόφαση του Ματίας Αλμέιδα, η προπόνηση της Πέμπτης (19:00) στη Λευκωσία θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία κόσμου και δεν θα είναι κλειστή (οι οπαδοί θα μπορούν να δουν την ομάδα και το τεχνικό επιτελείο για περίπου μισή ώρα), όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την ομάδα της Ομόνοιας στο ΓΣΠ την Παρασκευή (20:00). Το προπονητικό πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων» θα γίνει στο γήπεδο της ΠΑΑΕΚ, μία προσφυγική ομάδα η οποία προέρχεται από την κατεχόμενη Κυρήνεια.

Επίσης, αφού ολοκληρωθεί το βραδινό γεύμα της Πέμπτης, αντιπροσωπεία από τους τρεις συνδέσμους της «Ένωσης» στην Μεγαλόνησο (γύρω στα 15 άτομα) θα επισκεφθεί το ξενοδοχείο όπου θα διαμένει η αποστολή και εκεί θα παραδοθεί η τιμητική πλακέτα για τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Δημήτρη Μελισσανίδη την οποία θα παραλάβει ο Μπρούνο Άλβες.

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -