Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση του Μπότου (pic)

Σε ένα μήνα υπολογίζεται να επιστρέψει ο Έλληνας νεαρός άσος.

Ο Γιάννης – Φοίβος Μπότος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο σήμερα το μεσημέρι, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Εν τέλει, όλα πήγαν περίφημα με τον νεαρό χαφ του «Δικεφάλου», την επέμβαση του οποίου ανέλαβε ο Παντελής Νικολάου, ενώ και ο γιατρός της ομάδας, Χάρης Λάλος, ήταν στο πλευρό του.

Από εκεί και πέρα, Μπότος αναμένεται να επανέλθει στην ενεργό δράση σε ένα μήνα από τώρα, κι όχι με την έναρξη της νέας σεζόν, όπως υπολογιζόταν αρχικά. Στο πόδι του νεαρού παίκτη πραγματοποιήθηκε τώρα ο καθαρισμός, έτσι ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα αργότερα.

- Advertisement -

Η ΑΕΚ φυσικά, εξέφρασε την στήριξή της στον ποδοσφαιριστή και του ευχήθηκε να επιστρέψει γρήγορα στο χορτάρι.

Ακολουθεί η ανάρτηση της ΠΑΕ στα social media:

«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, πριν από λίγο, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Γιάννης – Φοίβος Μπότος, από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου για καθαρισμό ασβεστοποίησης έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο.
Τον νεαρό διεθνή μέσο της ΑΕΚ συνοδεύουν οι ευχές όλης της ομάδας για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις προπονήσεις και στους αγώνες».

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -