Αρχική / AEKPASSION / Με χορηγό-κολοσσό στη φανέλα!

Με χορηγό-κολοσσό στη φανέλα!

Σε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα προχωρά η ΑΕΚ τη νέα σεζόν κάτι το οποίο φέρνει αλλαγές όπως είχαμε ενημερώσει και πριν λίγο καιρό και στην φανέλα της ομάδας. 

Με εμφανίσεις της Nike θα αγωνίζεται από τη νέα περίοδο η Ένωση σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τα όσα συζητήθηκαν τον προηγούμενο διάστημα βρήκανε σύμφωνες τις δύο πλευρές. Η ΠΑΕ ΑΕΚ με τις αλλαγές που ετοιμάζει για τη νέα σεζόν που θα τη βρει στην Αγιά Σοφιά-Opap Arena, θα έχει τον κολοσσό ένδυσης στη φανέλα. Η πολύ σημαντική συμφωνία έκλεισε για συνεργασία τριετούς διάρκειας και η γνωστή πολυεθνική εταιρία αθλητικού εξοπλισμού θα ντύσει ξανά τον Δικέφαλο. Θυμίζουμε πως η Nike είχε ντύσει ξανά την Ένωση από το 2000 έως το 2004 αλλά και από το 2015 έως το 2018.

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

Θέλουν να υιοθετήσουν κουταβάκια Σιμόες και Γαλανόπουλος

 Δύο παίκτες της ΑΕΚ συμπλήρωσαν τις αιτήσεις  οι πρώτοι εκ των ποδοσφαιριστών που απαιτούνται για …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com